TRUST ME!

A TrustMe egy bükkfa ülőke. Egy újszerű és meglepő ülésmódot tesz lehetővé, de csupán megtámaszkodni is kényelmes rajta. Elsőre mindenki hitetlenkedik, de kipróbálva elismerik: működik! Ezért kapta a TrustMe nevet.
Az ülőkét olyan helyzetekre gondolva terveztem, amikor rövidebb időre szeretnénk leülni, de nincs szék a közelben. Ilyen lehet például egy zsúfolt kocsmában, ahol nincs már szabad szék, mégis szeretnénk egy saját helyet, vagy amikor egy kiállításon egy kép előtt szeretnénk megpihenni, de akár a postán, a hosszú sorban várakozva is jól jöhet a használata.


TrustMe is a wooden seat. It allows the user a surprising and innovative way of sitting. Morever, simply leaning on it is also comfortable. At first sight, nobody trusts that it can function well. Having tried it once, however, everyone admits that it indeed works! That is why I named it TrustMe. My idea was to design a tool for such situations when we'd like to take a rest but there's no available seats in sight. For instance, in a crowded bar or at an exhibition, where we would like to spend some time in front of the paintings. It may even come handy at the post office whilst standing in a long queue.

Fotók: Kaulics Viola

3 megjegyzés:

 1. Wow. A bizalommal nekem is gondom lenne de ha tényleg működik akkor nem semmi:) Olyan mint a borosüvegtartó fának meg az ergonomikus térdeplőnek a szerelemgyereke.Gratu!

  VálaszTörlés
 2. Most derült ki, hogy velem szemben van a város legfaszább pizzérijája. Azt hittem, ma már nem jöhet több. Különösen a sorozat balrólamásodik használati módja tetszik nekem, ami egyszerre elutasító és kihívó.

  VálaszTörlés
 3. Andris, haha, tetszik a családfa! Gyere haza és próbáld ki! Még azért bőven van rajta mit tökéletesíteni, de trust it! ...
  Peppe, hízelgő a megjegyzés! :) Köszönöm!

  VálaszTörlés