C V
Pais Panni vagyok, 1979-ben születtem Budapesten. 2008-ban szociológusként végeztem az ELTE szociológa szakán, városszociológia és humánökológia szakirányon, jelenleg formatervező szakon tanulok a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Sokféle munkám volt korábban, vigyáztam gyerekekre Londonban, voltam angol magántanár, pultos, kiállításszervező és nem utolsó sorban virágkötő. Jól beszélek angolul, kicsit spanyolul, olaszul, portugálul. Nagyon szeretek építeni, fúrni-faragni, a látszólag haszontalan dolgokból valami újat, értékeset létrehozni.
2006 óta vagyok tagja a Cellux Csoportnak, mely az elsőszámú alkotói közeg számomra.  A közös munka során, az elmúlt évek alatt vált alapvető célommá a környezettudatos, társadalmilag felelősségteljes gondolkozás és az ebben a szellemben végzett tervezői munka. 


C S O P O R T O S  K I Á L L Í T Á S O K   

2010. Október 1-17. - Design Börze/Design Fair - Budapest, Gödör, Terasz Galéria - (TrustMe Ülőke)

A Design Terminál szatellit kiállítása olyan termékképes hazai ötletekre koncentrál, amelyek gyártóra várnak, és magukban hordozzák a piaci siker lehetőségét. A tárlat anyagában friss diplomamunkák, hallgatói tervezési feladatok, pályázati anyagok és asztalfiókban maradt tervek egyaránt találhatók. A sportoláshoz kifejlesztett asztma inhalációs készüléktől a rangos nemzetközi szakmai pályázaton nyertes, napfogyatkozás ihlette lámpától a futurisztikus pihenőbútorig számos izgalmas tárgy szerepel a válogatásban. A kiállított modellek és prototípusok remélhetőleg a nagyközönség mellett az üzleti döntéshozók és a hazai vállalkozások figyelmét is felkeltik.




2009. szeptember. 03. - október. 15. - Wam Design Center, Budapest - Design-séta a szemétdomb körül  (Cellux Csoport munkái // Hulladékból lámpák)

2008. november 4-23. - A Csodakamra, a Tudatos Vásárlók Egyesületének kiállítása a Centrális Galériában (Cellux Csoport munkái // Hulladékból lámpák, ékszerek)

2008. október 8 - november 15. MOME Bestiárium, Ponton Galéria, Budapest (Körömvágó olló)

2008. június 1.- június 15. - Karton Bútor Design kiállítás, Karton Art Galéria, Budapest (Geiko)

2007. március 30. – 2007. április 18. - ReFeszt - Recycling kiállítás, Boulvard és Brezsnyev Galéria, Budapest


W O R K S H O P O K 

2010. szeptember 26. - Eastern Quartier // Lift Workshop@Hungary - A KIBU szervezésében 

2010. július 7. - július 9. - Internet of things - Workshop on RFID and other kind of spimes, at Kitchen Budapest, ran by Rob van Kranenburg and Pawel Pokutycki

2010. március 16. - március 19. - Local Intelligence Budapest, Bas Kools/Jessica Charlesworth

2009. október - Socially Responsive Design workshop, Anke Coumans/Szentpéteri Márton

2008. január - MOME Inkubátorház workshop, Huszár András/Cosovan Attila

2003. október-2004. március - Indul a bakterház, Torange Khonsari/Szemerey Samu
"A kéthetes terepmunka célja az építészeti beavatkozásokat megelőző, public-art eszközöket alkalmazó terepfelmérés módszertanának gyakorlati alkalmazása közös munka keretében. A London Metropolitan University részéről Torange Konshari építész professzor (Studio3), osztotta meg a public-art módszereket alkalmazó „social architecture” területén szerzett tapasztalatait a résztvevőkkel."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése